Gepersonaliseerde geschenken

Het personaliseren van onze verpakkingen met uw logo of grafische identiteit is een van onze sterke punten.

Ontwerp - grafische vormgeving - snoepgoed op maat

Onze flexibiliteit gecombineerd met de creativiteit van onze grafische studio stelt ons in staat u een alomvattende service aan te bieden en aan al uw wensen inzake gepersonaliseerde verpakkingen te beantwoorden. Indien nodig kunnen we zelfs snoepgoed of een combinatie van snoepgoed bedenken en realiseren die bijvoorbeeld aan de eisen van uw grafisch charter of aan uw smaakvoorkeuren voldoet.

Van 10 tot 50.000 stuks

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, variërend van een eenvoudige aanpassing van uw logo tot het ontwerp van een complete merkverpakking: wij kunnen u beslist een creatieve en esthetische oplossing aanbieden die aan uw wensen zal voldoen alsook aan uw budgettaire eisen zal tegemoetkomen. En wat meer is: als uw behoeften zich over meerdere maanden of jaren uitstrekken, kunnen wij u leveren (en factureren) in functie van uw bestellingen zodat u een te grote voorraad vermijdt en uw cash-flow niet onder druk komt te staan.

Wij staan in voor uw verzendingen

Het lijkt u een goed idee om de verantwoordelijkheid voor uw zendingen (eindejaarsgeschenken, getrouwheidsgeschenken …) te delegeren? Wij hebben heel wat ervaring op dit vlak. Daarbij gaan wij op een eenvoudige en beproefde manier te werk: u bepaalt uw budget, u selecteert uw producten uit ons aanbod ambachtelijk snoepgoed, u kiest uw eigen personalisatie, u geeft ons de datum op waarop u uw klanten of medewerkers wilt laten leveren, u bezorgt ons uw bestand met contactpersonen en een eventuele begeleidende brief, en wij zorgen ervoor dat uw pakketten met de nodige zorg worden verpakt en verzonden.

Solo – duo - triopacks

Onze geschenkdozen zijn gemaakt van bedrukt kraftkarton en zien er geweldig uit. Ze vormen een origineel alternatief voor de traditionele fles wijn, het doosje pralines of het Sinterklaasbord. Vooral bedrijven en verenigingen gebruiken dit soort verpakkingen omdat ze heel wat mogelijkheden voor personalisatie bieden: zo kunt u aan de handgreep een klein kartonnen doosje bevestigen, of u kunt voor een complete aanpassing op maat gaan (min. 1000 stuks). Foto’s Standard Luik + Triopacks nieuwe look

We kunnen u dozen voorstellen die al vooraf zijn gevuld met lekker ambachtelijk snoepgoed (marshmallows, cuberdons, zoetzure gom, zoete pinda’s of amandelen, viooltjessnoepgoed, noga of gedroogd fruit omhuld met chocolade enz.), maar uiteraard kunt u ook zelf de samenstelling kiezen! De mogelijkheden zijn legio, en de prijzen zijn aantrekkelijk.

Snoepbox

Deze prachtige geschenkdoos in hard karton, bestaande uit 4 hersluitbare potten (bonbondoosjes?) vormt het pronkstuk van ons assortiment. De stijlvolle en recycleerbare, in vier segmenten verdeelde snoepdoos is gevuld met ambachtelijk snoepgoed van topkwaliteit (noga, karamelbonbons, met chocolade omhulde amandelen en nougatines, met cuberdons gemaakte marshmallows, hardgekookt suikergoed enz.) en is bedoeld voor veeleisende klanten die hun medewerkers of klanten het beste van het Belgische snoepgoed willen aanbieden.

Dozen van duurzaam plastic

In deze kartonnen doosjes zit een herbruikbaar en composteerbaar potje gemaakt van plantaardige vezels (vlas, riet, hennep, zaden, schelpen, pitten).

De potjes van duurzaam plastic zijn gevuld met Olivettes van hardgekookt suiker of voorzien van een exquise chocoladeomhulling en gevuld met Luikse stroop, met cuberdons of met appelsienenschil. Ze bieden heel wat mogelijkheden qua personalisatie voor wie zijn imago met een beperkt budget een boost wil geven. Deze vegan potjes, inclusief metalen deksel, zullen alle liefhebbers van Belgisch ambachtelijk snoepgoed gemaakt van lokale en natuurlijke producten beslist bekoren.

Autre section

Sachets confiseur avec étiquettes personnalisées

Verrassingspuntzakken

Onze stijlvolle kartonnen puntzakken, gemaakt van recycleerbaar karton, vereisen naar de kermissen van weleer en zijn gevuld met 250 gram Belgisch ambachtelijk snoepgoed. Deze verrassingspuntzakken kunt u volledig naar eigen wens personaliseren of gewoon van uw logo voorzien. Zo kunt u tegen een erg betaalbare prijs het personeel van een bedrijf ter gelegenheid van Sinterklaas of tijdens een personeelsfeest een mooi geschenk als bedanking aanbieden, of u kunt ze tijdens tal van evenementen (opendeurdagen, het jubileum van een bedrijf, eindejaarsgeschenken enz.) aan klanten uitdelen.

Kleine doosjes

Deze kleine verpakkingen met een capaciteit van 20 tot 50 gram zijn stijlvol en volledig naar eigen wens aanpasbaar en kunnen voor meerdere toepassingen worden gebruikt. Idealiter vindt u ze terug in hotelkamers, seminariezalen, showrooms van autodealers, sportclubs, tijdens professionele of algemene publieke evenementen (festivals, beurzen, liefdadigheidsevents …) of als geschenk bij een huwelijk, doop of communie. Ze zijn geschikt voor eender welke gelegenheid en de prijs-kwaliteitsverhouding

Ontvang de prijs

Gepersonaliseerde geschenken