Partner van Belgische imkers

Bent u imker en wilt u uw aanbod aanvullen met honingsnoepjes gemaakt met nectar uit uw eigen oogst? Wilt u uw eigen merk ontwikkelen en uw inkomen verhogen?

Als partner van imkers houden wij ervan om het fruit uit uw bijenkorven om te toveren tot heerlijke snoepjes waarvan de smaak niets te vergelijken heeft met wat er doorgaans op de markt te vinden is. Het geheim van dit smaaksucces schuilt in de deugdzame combinatie van uitstekende kwaliteitsgrondstoffen en knowhow gebaseerd op 100% ambachtelijke werkmethoden.

Met 2,5 kg honing (vloeibaar, romig of gekristalliseerd) maken we 13,5 kg natuurlijke of gearomatiseerde snoepjes (eucalyptus, spar, kers, citroentijm, viooltjes, frambozen, enz.) die u in bulk kunt verkrijgen of direct verpakt in Zakken van 150 gram. met een 100% gepersonaliseerd label.

Het kwaliteitshandvest

Voordat we uw honing gebruiken, en om te voldoen aan de wetgeving inzake de oorsprong en traceerbaarheid van grondstoffen, vragen we u een document in te vullen waarmee we informatie kunnen registreren zoals het gebied waar de honing is geoogst, de vervaldatum en het PARTIJNUMMER....

Verpakking

Zodra de productie is voltooid, bieden wij de mogelijkheid om uw snoep te verpakken : 

IN BULK,
in luchtdichte transparante zakken van 2 kg, met een etiket waarop de voorgeschreven informatie staat (ingrediënten, voedingswaarden, allergenen, partij, enz.)

IN zakkenvan kraftpapier van 150 g,
van het type "Doypacks", dichtgeritst en verzegeld, met volledige reglementaire informatie + gepersonaliseerde volledige etiketten.  

Prijslijst

Ontvang de prijs

Imkers