Wil je mee doen ?

Doel

Als fabrikant van ambachtelijk Belgisch snoepgoed hebben wij ervoor gekozen een netwerk op te zetten van onafhankelijke handelaars die hun vak gepassioneerd beoefenen. Behalve ons aanbod van kwaliteitsproducten streven we er ook naar om een harmonieuze menselijke relatie te onderhouden met onze klanten. Een vertrouwensrelatie opbouwen, goodwill cultiveren, partnerschappen aangaan op lange termijn, eervolle marges bieden, de levertermijnen van onze honderden wederverkopers respecteren: dit alles vormt de basis waarop wij onze verdere ontwikkeling wensen uit te bouwen.

Daarenboven geeft het ons ook heel wat voldoening wanneer we ons snoepgoed op de rekken van lokale handelszaken naast artikelen van topkwaliteit van andere Belgische ambachtslieden terugvinden. En ook bij delicatessenwinkels, biologische winkels, boerderijwinkels, winkels met lokale producten, wijnhandelaren, snoepwinkels en conceptstores hebben we geleidelijk aan met succes een plaatsje weten te bemachtigen.

Als u dus aan het hierboven beschreven profiel beantwoordt en zin hebt om ambachtelijk snoepgoed te promoten en te verkopen, dan zullen wij zeker tot een overeenkomst kunnen komen. Wij wachten op uw bericht.

Conventioneel snoepgoed: directe verkoop

Voor de markt van het conventioneel snoepgoed verdelen wij onze producten rechtstreeks, we doen geen beroep op een groothandel. Aan de basis hiervan ligt een historisch proces dat lang geleden werd gestart en dat iedereen lijkt te bevallen. We hoeven dit momenteel dan ook niet in vraag te stellen. 

une légende

v

Biologisch snoepgoed: verkoop via groothandel

De biologische markt is een nieuwe weg die we voor ons snoepgoed inslaan. We hebben er dan ook voor gekozen om met een distributeur samen te werken die over de nodige kennis van de markt en een specifieke werkwijze beschikt, wat een waardevolle ondersteuning voor ons is. Hierdoor kunnen we ons met name concentreren op de kwaliteit van onze productie.

Bij La Belge, een groothandel in Belgische en ethisch geproduceerde biologische producten, kunt u alle nodige informatie opvragen over ons biologisch gelabeld snoepgoed (hard gekookt suikerwerk, of gekarameliseerde amandelen, hazelnoten en pompoenpitten). Aarzel niet contact op te nemen met de dynamische Mailly voor de prijslijst van ons snoepgoed.

Ontvang de prijs

Wederverkoper