WELKOM IN ONZE WEBSHOP

 

Les Bonbons de Grand-Mère is een familiebedrijf.

Sinds 1895 gevestigd in de regio van Luik, zetten wij een traditie voort die is gebaseerd op de zoektocht naar smaakbeleving en authentieke smaken.

Wat een moment van geluk als je tegoed doet aan Viooltjes kandij, in een zuurtje bijt, of verrast wordt door een klaproos snoepje…


De kwaliteit van onze snoepjes is gebaseerd op een combinatie van een ouderwetse wijze van bereiding in koperen ketels, en een strenge keuze van ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Voor wie van nostalgie houdt, herinnert u zich Maria nog, die aan de voet van de roltrap van de Grand-Bazar in Luik haar kandij stuk sloeg, tot groot genoegen van jong en oud.

De waaghalzen onder u bevelen we aan om ons assortiment van « Lollibug » te ontdekken, lolly’s die op ambachtelijke wijze zijn bereid met suiker en eetbare insecten.

 

Articles à la une

 • PASSAGE DE TEMOIN

  2019-03-31
  Op 22 maart werden "Les Bonbons de Grand-Mère" genomen door een luikse paar die verliefd werden op deze authentieke en smakelijke producten.
 • Aussi dans l'émission "On n'est pas des pigeons"

  2015-04-30
  Sur Vivacité et en télé, Les Bonbons de Grand-mère présentent leurs sucettes aux insectes comestibles Lollibug. 
 • Bonne fête maman !

  2015-04-30
  Parce qu’il est toujours compliqué de trouver LE cadeau idéal pour sa maman, Les Bonbons de Grand-Mère l’ont imaginé pour vous.

Orange Thank You